Το φαινόμενο 1:Face

January 3, 2013 Αρθρογράφος fw-ad - No Comments

Το 1:Face ρολόι, ένα σχετικά άγνωστο “φαινόμενο”, επιτρέπει σε όλους μας να βοηθήσουμε στην επίλυση ορισμένων από τα πιο δύσκολα προβλήματα του κόσμου, όλα μέσα από διαφορετικά χρώματα ενός ρολογιού χειρός. Τα κέρδη από κάθε ρολόι υποστηρίζουν διαφορετικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς με βάση το χρώμα τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα ρολόγια κοστίζουν 39 ευρώ και ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει ποιόν σκοπό να υποστηρίξει. Κάθε ρολόι έχει καθρεπτισμένη οθόνη που δείχνει την ώρα, όταν πιέζετε το κουμπί στο πλάι.Η εταιρεία ελπίζει ότι μία ημέρα θα κοσμήσει τα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων ακριβώς όπως τα βραχιόλια Lance Armstrong’s LiveStrong ή να εισαχθεί στη φιλανθρωπική σφαίρα των Blake Mycoskie’s Toms.

Παρ ‘όλα αυτά, το 1: Face ρολόι έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 3.000 οπαδούς στο Twitter και πάνω από 100.000 άτομα στο Instagram. Η απήχηση θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγάλη για να δημιουργήσει μία αίσθηση όπως τα Toms.

Μια φοιτήτρια δημόσιας υγείας Shay Bradford πιστεύει ότι οι ρολόγια είναι μια μεγάλη επένδυση.
“Τα ρολόγια έχουν περίεργη εμφάνιση, αλλά αυτό τα καθιστά μοναδικά. Μου αρέσει πώς το καθένα υποστηρίζει έναν διαφορετικό σκοπό”, δήλωσε η Bradford. . “Μακάρι περισσότεροι άνθρωποι να γνώριζαν για τα ρολόγια”.