Ένα πρόσωπο, ένας σκοπός!

May 12, 2013 Αρθρογράφος John T - No Comments

1face-watch

Αυτό το ρολόι έχει “πολλά πρόσωπα”. Υπάρχει ένα μεγάλο πρόσωπο-καντράν με φινίρισμα καθρέφτη που εμφανίζει την ώρα όταν πατήσεις το κουμπί, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Αντικατοπτρίζει τα πρόσωπα, τους ανθρώπους και τους διαφορετικούς σκοπούςστους οποίους βοήθησες. Συνολικά, υπάρχουν έξι ρολόγια 1:Face και το καθένα υποστηρίζει έναν σημαντικό σκοπό: την καταπολέμηση του Aids, της πείνας, του καρκίνου, του καρκίνου του στήθους, την προστασία του περιβάλλοντος και την παροχή πόσιμου νερού. Μπορεί το ρολόι να είναι όντως πολύ ωραίο, αλλά το καλύτερο είναι πόσο ωραία και απλά μπορείς να συνεισφέρεις στην αλλαγή.

Τα ρολόγια διαθέτουν μια απλοϊκή και πολύ κομψή σχεδίαση από πλαίσιο αλουμινίου, ζώνη σιλικόνης, ανοξείδωτα κουμπιά και backplate. Το ίδιο το πρόσωπο τους δεν εμφανίζει την ώρα, παρά μόνο όταν πιέσεις ένα κουμπί. Όταν το πατήσεις, ο χρόνος εμφανίζεται στην οθόνη με λευκά LED φωτάκια. Μπορεί μόνο ένα κουμπί να είναι απαραίτητο για το ρολόι, όμως υπάρχουν 4 για να πετύχουν την συμμετρία.

1facewatch-3Και 6 εκδοχές χρώματοςσχεδιασμένες για κάθε σκοπό.

Ανάλογα ποιο επιλέξεις βοηθάς στη θεραπεία του AIDS, στηρίζεις οκτώ ασθενείς με καρκίνο, στέλνεις τρόφιμα σε 16 παιδιά, συνεισφέρεις στην αγορά μιας σόμπας άνθρακα, στην κατασκευή ενός πηγαδιού στη Αϊτή, ή παρέχεις σε έναν συνάνθρωπο μια δωρεάν μαστογραφία. Φυσικά όλες αυτές οι ενέργειες υποστηρίζονται και υλοποιούνται μέσω αντίστοιχωνφιλανθρωπικών και ΜΚΟ οργανώσεων. Με την βοήθεια των social media, θα είσαι σε θέση να δεις  τους ανθρώπους να λαμβάνουν την τροφή, τα πηγάδια να χτίζονται, όσους πολέμησαν το AIDS, και όλη γενικά την προσπάθεια που γίνεται.

 

Μην χάνεις άλλη ώρα, γίνε μέρος της αλλαγής τώρα. Χρειάζεσαι μόνο 49€

 

 

 

Πηγή : http://gadgetografo.gr/