Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα στο ρολόι με Οθόνη Αφής

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο στη μέση της οθόνης μέχρι οι ψηφιακές ώρες αρχίσουν να αναβοσβήνουν.

2. Πατήστε την οθόνη για εναλλαγή μεταξύ των ωρών.

3. Πατήστε και κρατήστε μέχρι τα λεπτά αρχίσουν να αναβοσβήνουν.

4. Πατήστε το ρολόι για εναλλαγή μεταξύ των ωρών.

5. Πατήστε και κρατήστε μέχρι η οθόνη αλλάξει σε χρόνο και την ημερομηνία

Υπάρχει εγγύηση 1 έτους;

Ναι υπάρχει εγγύηση εάν το ρολόι είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή μας ή αν έχει σπάσει κατά τη μεταφορά. Σε λιγότερο από το 1% των παραγγελιών υπήρχε αυτό το θέμα, αλλά αν με κάποιο τρόπο το ρολόι αποδεικνύεται ότι είναι ελαττωματικό μπορείτε να στείλετε email στο info@1facewatch.gr και θα σας παρέχουμε μια άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων μόνο αντικατάσταση.

Μπορώ να βρω το ρολόι φθηνότερα κάπου αλλού;

Όχι, αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα για την 1:FaceWatch μάρκα και με την αγορά σε αυτό το site μπορείτε να είστε σίγουροι τα χρήματά σας πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Είναι όλα τα ρολόγια ανθεκτικά στο νερό;

Ναι όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα μέχρι 3 ΑΤΜ που σημαίνει ότι μπορεί να βραχεί από νερό χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα. Το 1face όμως δεν είναι κατάλληλο για κολύμπι!

Υπάρχει κάποια χρέωση για τις διεθνείς αποστολές;

Η διεθνής αποστολή κυμαίνεται από  5 –  15 ευρώ, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την τοποθεσία σας, παρακαλούμε  στείλτε μας email.

Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα;

Βήματα:

• Πιέστε το κάτω αριστερό πλήκτρο πλευρά. (Θα φανεί η ώρα.)

• Πατήστε το κουμπί κάτω δεξιά πλευρά. (Η ώρα θα αρχίσει να αναβοσβήνει.)

• Πατήστε το κουμπί επάνω δεξιά πλευρά και ρυθμίστε την ώρα.

• Επαναλάβετε το βήμα 1 και, στη συνέχεια, η ώρα έχει ρυθμιστεί.

Πού κατασκευάζονται τα ρολόγια;

Τα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί στην έδρα της εταιρείας Minds Mirza στο Σικάγο και συναρμολογούνται στη Σενζέν στη Κίνα. Οι εγκαταστάσεις της παραγωγής έχουν περάσει τους SA8000 (Κοινωνική Ευθήνη) και ISO14000 (Περιβάλλοντος) ελέγχους. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις της  παραγωγής είναι συμβατά με ROHS και ένα αυτοκόλλητο ROHS έχει τοποθετηθεί μέσα σε κάθε ρολόι.

Ποιο είναι το ποσοστό των δωρεών που δίνονται στα φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Κάθε ρολόι έρχεται με μια μέτρηση η οποία πραγματοποιείται με την αγορά του ρολογιού. Δεν είναι μόνο ο καλύτερος τρόπος για να προσδιοριστεί η αλλαγή, αλλά είναι και απολύτως διαφανής.

Με άλλα λόγια, 1 λευκό ρολόι ταΐζει 10 παιδιά στο Κέρας της Αφρικής μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης OneDaysWages. Το ίδιο ισχύει και για κάθε μία από τις άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια πραγματική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για κάθε ρολόι που πωλούνται.

Μπορεί να αλλαχτεί η μπαταρία;

Φυσικά. Μπορείτε να το πάρετε στο τμήμα επισκευής ρολογιών σε κάθε κατάστημα ρολογιών ή να αγοράσετε την μπαταρία μόνοι σας και να την αντικαταστήσετε.

Τύποςμπαταρίας: CR2032 3V Maxell

Πόσο διαρκεί η μπαταρία;

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από το πόσο συχνά έχετε κοιτάξει την ώρα, αλλά αν έχετε την έχετε κοιτάξει περίπου 6 φορές την ημέρα, η μπαταρία θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 2 χρόνια.

Θα ραγίσει η οθόνη;

Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από γυαλί ασφαλείας και δεν θα ραγίσει, εκτός αν υπάρξει μια ΠΟΛΥ βαριά πίεση.

Πότε θα παραδοθεί το ρολόι μου;

Ελλάδα-  Χρόνος παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ημέρες